Népszavazz te is érvénytelenül április 3-án!
E-learning

E-learning

  • Mi történik április 3-án, és miért érint mindez engem mint állampolgárt?
  • Miért fontos, hogy sokan érvénytelenül szavazzunk?
  • Hogyan tudom másokhoz is eljuttatni azt az üzenetet, hogy érvénytelen kérdésre érvénytelen válasz jár?

Regisztrálj a Népszavazz érvénytelenül 20 perces e-learningre, ami segít megérteni, hogy mi történik a népszavazáson, és hogy mi a szavazatok tétje.

Az online kurzus emellett használható tudást és jól alkalmazható eszközöket is ad ahhoz, hogy másoknak is megmutathasd, miért olyan fontos, hogy mindenki érvénytelenül szavazzon április 3-án, akinek fontos, hogy véget érjen az LMBTQI emberek elleni kiközösítő kampány.

A regisztráció után egy emailt fogsz kapni, a benne lévő link segítségével pedig akár rögtön elkezdheted az online kurzust.

    Lenti adataid (név, e-mailcím, telefonszám) megadásával hozzájárulsz, hogy az Amnesty Magyarország ezeken tájékoztasson a 2022. áprilisi országos népszavazással kapcsolatos kampány (a „Kampány”) témáiról (pl. LMBTQI emberek jogai). Irányítószámod megadása esetén adataidat a Kampány területi koordinátorai kezelhetik, hogy területi alapon szervezhessék a kampánytevékenységeket, és bekapcsolódhass a helyi kampányba.

    Ha más ügyekben is kereshetünk az Amnesty vagy a Háttér Társaság (a Kampány főszervezői) tevékenységeivel és támogatási lehetőségeivel kapcsolatban, kérjük, ikszeld be a számodra megfelelő lenti rubriká(ka)t!

    Az [email protected] e-mail címen bármikor visszavonhatod adatkezelési hozzájárulásaidat. Az Amnesty International Magyarország erre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóját itt tudod elérni: https://www.amnesty.hu/amnesty-international/szervezeti-dokumentumok/adatvedelem/  („Népszavazás kampány fogadalom - adatkezelési tájékoztató”).